Spletni vadbeni programi

Forma Box poskrbi tudi za gibanje!

Kako deluje?

Poleg svoje svoje Forma Original prejmeš v prvem mesecu tudi kodo s katero dostopaš do HFP portala. Tam te ob registraciji čaka tvoj izbrani vadbeni program.
Ob naročilu prejmeš na svoj elektronski naslov kodo, s katero dostopaš do HFP portala. Tam si izbereš vse izdelke, ki jih želiš prejeti v svoji Forma Deluxe. Seveda te tam poleg tega čaka tudi tvoj vadbeni program!

Izbiraš lahko med štirimi vadbenimi programi:

Imaš okrogla ramena, glavo potisnjeno naprej, močno lordozo (medenico pomagnjeno naprej), ne moreš dvigniti roke nad glavo...? Vsak mesec te pri programu Izboljšanje telesne drže pričaka test, s katerim lahko preveriš svoje trenutno stanje. Testu nato sledijo vaje s katerimi dano situacijo izboljšaš. Vsak mesec pri drži naslavljamo drugo situacijo tako, da se testi in vaje skladno s tem izmenjujejo. Primer: mesec maj: Znebi se okroglih ramen 1. Test za upogib ramena 2. 3-5 vaj s katerimi lahko izboljšaš stanje
Tukaj te pričakajo preproste vaje, ki ti olajšajo bolečine in mišične napetost s katerimi se vsakodnevno srečuješ na svojem delovnem mestu. Vaje ti ne vzamejo več kot 5 minut na vsako uro in te ne prepotijo. Tvoja produktivnost je močno pod vplivom tvojega počutja. Ustvari si delovno mesto brez bolečin.
Ti vadba v fitnes centru ni ljuba in presegaš na vaje z lastno telesno težo? Vadba z lastno telesno težo vključuje krepilne vaje in vaje mobilnosti s katerimi poskrbiš za izoblikovanje svoje postave in dobro počutje.
Želiš preoblikovati svojo postavo ali pa zgolj pridobiti kakšno idejo za novo vajo? Program Preoblikovanje postave je sestavljen iz vaj za stabilizacijo, moč in aerobnih vaj s katerimi izzoveš svoje telo!

Primer vaje za Izboljšanje počutja na delavnem mestu